Bivši momci kao nova vrsta prijatelja

‘Nazalost nasi bivsi ne nestaju sa zemlje nakon raskida’
‘Bivsi su bivsi sa razlogom’

Zabogaaa! I to su samo dva članka u vodećim ženskim magazinima, ne daj Bože šta pišu oni što sebi daju više slobode. Bivši momci su predstavljani kao teroristi u ženskom svetu, i uvek izostavljamo makar malenu mogućnost da su žene moooožda malo krive za raskid. Pa kako žene, ta divna nevina naivna blabla stvorenja koja su Adama tupavog navele da proba jabuku, mogu biti krive za nešto!? Naravno da su muškarci ti koji su uvek krivi. Budale.large(5)

Naučnici tvrde  da ako možete biti prijatelj sa bivšim nakon raskida onda ga niste voleli ili ga idalje volite. Vidite ovako, nadam se da se ne obracam ženama koje emocije puštaju kao na slavinu pa svakog momka vole do smrti, a ako ste upravo taj tip žena onda, molim lepo, vaši bivši treba da beže od vas. Ja tvrdim da bivši momci su najbolji oblik drugara. Bili ste tamo, videli ste šta se nudi, to što se nudi nije za vas ali čovek nije loš, pa što da ne popijete tu i tamo neku kafu. Naravno, u tom odnosu morate izostaviti seks kao mogućnost jer ukoliko rešite da spavate s njim neminovno je da ćete se zapitati ‘ako dobro funkcionišemo u krevetu zašto opet ne probamo?’ i onda ostadoste bez druga i seksa. Dakle, ukoliko ste devojka za kombinacije držite to u odvojenim fiokama. Trebaju vam fioke za bivše momke s kojima ste ok, za drugove, za bivšeg koji vas je slomio i za kombinacije. Te fioke trebaju biti čak i u dovojenim komodama, jer može biti veoma opasno ako dođe do mešanja.

large

Bivši momci od kojih trebate pobeći odmah nakon raskida su oni koji su vam navukli neku muku na vrat, koji su vas udarili, koji su vas prevarili, koji su vas obrukali i naravno oni koji su vas povredili,slomili,razneli na sitne komade. Posebno od ovih poslednjih bežite tzv The Bivših. Uvek ćete želeti da im se vratite, uvek ćete biti ljubomorne na žene oko njih i naravno uvek ćete im tajno proveravati profil čekajući da se ožene pa da se isplačete kao kiša. Međutim, opet imajte na umu da takvog muškarca možete imati dva put u životu a ako ste srećnica onda jednom, pa ćete biti kao Keri i Zverka i živeti srećno do kraja života.
S druge strane ostali bivši su sasvim kul. Neki su čak još uvek zaljubljeni pa ćete moći da dobijete onaj pogled ‘izgledaš savršeno’ kada se najgore osećate, iskoristite to niste vi krive što su oni budale. Onda, neki služe da se smejete s njima, psujete i zezate do besvesti jer vam je to bilo i najbolje dok ste bili u vezi, pa zašto gubiti?; a neki da jednostavno pričate. Svi oni treba da budu tu dok ne naidje onaj pravi, a vi se ne trebate ljutiti na njih ako njima naiđe prava prvima pa vas otkače.

Ako baš nećete da budete prijatelji, smatrate da ih treba pokopati sa maslačkom onda:
1. Ne terajte vaše zajedničke prijatelje da biraju, sami se povucite kad je već ego jači od vas. A ako se radi o zajedničkim prijateljima The Bivšeg onda nećete ni želeti da vas okružuju isti ljudi kao za vreme veze;

2. Nemojte da izigravate FBI istražitelja i hirurškim putem se odstranite iz tog života;

3. Ako ste usamljeni…. ako ste usamljeni onda ste idiot. Mlada si, imaš drugarice i mnoštvo novih prilika;

large(4)

4. Nemoj da se takmičiš…ok u svakom raskidu postoji pobednik i luzer, ali ako se previše trudiš da pobediš onda ćeš biti luzer koliki god da je plen;

5. Prestanite da gajite ikakva osećanja.

Raskidi su teški, naravno ego je glavni krivac za to, ali život je previše kratak da bi gubili tek tako ljude. Mislite malo o tome i ne budite totalni idiot.

large(6)

Advertisements

One Comment Add yours

  1. N. каже:

    Super članak 🙂

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s